Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

"Alt du skal gjøre er å tenne fyrstikken!"

Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk.

Vin, levende lys og hyggelig selskap må du dog sørge for selv..
Finn din butikk »

Nyhetsbrev på e-post

Vårt nyhetsbrev sendes ut 4-5 ganger i året. Da mottar du spennende nyheter og tilbud fra oss! Det kan lønne seg.

Meld deg på her »

Brunner kaminer

Bestill innsats - vi leverer
fra Brunner kaminer
Ta kontakt for mer info »

Den åpne peisen er tilbake... Denne gang, uten røyk i rommet!

Brunner Uhrfeuer

Brunner skaper det andre produsenter ­sjelden tør. Nå har de gjeninnført åpne ­peiser for dagens hjem. Serien kalles ­”Urfeuer” og kan på ingen måte sammenliknes med 70-tallets røykhostende åpne peiser. 

Den originale åpne peisen.

Å føle, lukte, lytte til bålet - nært og uten hindring og teknologi. Denne eldste formen for oppvarming stråler også i dag av sjarme. Større bålopplevelse enn dette blir det ikke.

 

Siden 1996 har BRUNNER produsert Urfeuer-innsatser. Med ny avansert konstruksjon, passer denne åpne peisen i alle moderne rom.

 

En åpen peis spiller på sansene samtidig som den varmer opp rommet. Et pusterom i en hektisk hverdag.

 

Garantert sikkerhet.

Gnistfangeren er en viktig detalj når man fyrer i en åpen peis uansett hvilken tresort man fyrer med. Derfor har Brunner fastmontert praktisk gnistfanger på alle sine Urfeuer-peiser. Gnistfangeren med fint gitter og ramme i sortlakkert rustfritt stål heves og senkes stabilt og enkelt i en smal spalte i peisinnsatsen. I hevet stilling er den ikke synlig, og man får et uhindret innsyn til bålet. I senket stilling skjules rammen i en spalte i bunnen av peisen og man mister minimalt med innsyn. 

 

Patentert lufttilførsel og ut-luftsystem.

Kunsten å designe en peis for boliger er å forhindre utslipp av røyk og sot. BRUNNERS patenterte utsugningssystem sikrer røykfri fyring selv i trange rom.

En åpen peis suger, i motsetning til en lukket, mye av luften i rommet. Dette kan gi dårlig luftkvalitet i rommet. I eldre boliger sikres god gjennomstrømming av luft ved lekkasjer, for eksempel gjennom sprekker og hull ved vinduer og dører. Brunners åpne peiser kan imidlertid med sitt system for lufttilførsel også like godt monteres i nyere «tette» hus da systemet sikrer god lufttilførsel utenfra som jevner ut trykket i rommet.Del på Facebook