Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

"Alt du skal gjøre er å tenne fyrstikken!"

Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk.

Vin, levende lys og hyggelig selskap må du dog sørge for selv..
Finn din butikk »

Nyhetsbrev på e-post

Vårt nyhetsbrev sendes ut 4-5 ganger i året. Da mottar du spennende nyheter og tilbud fra oss! Det kan lønne seg.

Meld deg på her »

Brunner kaminer

Bestill innsats - vi leverer
fra Brunner kaminer
Ta kontakt for mer info »
Lise kan ikke få fullrost løsningen nok. Nå kan de fyre så mye de vil uten å være redd for røykinnslag. Det eneste hun behøver gjøre er å starte røyksugeren med fjernstyringen hun har i hånden.

Røyksugeren løste alle ­fyringsproblemene våre

Familien fra Østfold var plaget med dårlig trekk i pipen. Det førte til at peisfyringen ble vanskelig og stuen nedsotet. Løsningen skulle vise seg å være latterlig enkel. Det eneste huseierne synes er synd, er at de ikke har funnet det ut før.

–  Vi hadde store problemer med å få fyr i peisen. Store mengder avispapir og opptenningsved måtte til om vi i det hele tatt skulle ha mulighet til å få det til å brenne skikkelig. Og når det først hadde blitt god fyr, måtte peisdøren alltid stå på gløtt for at det ikke skulle slukke, sier Lise - huseieren som humoristisk snakker om ”livet før og etter røyksugeren”.

– Ofte fikk vi røyk fra peisen, inn i stua. Siste gang vi opp­levde dette, måtte vi male både tak og vegger. Etter denne opplevelsen bestemte vi oss for å ikke fyre opp før vi hadde funnet en løsning på problemet.

–  Vi tok kontakt med Varmefag Halden. De kom fram til at pipen var for kort til å oppnå god trekk og anbefalte at vi prøvde en exodraft røyksuger gratis i 14 dager. I tillegg kunne vi få pengene tilbake dersom vi ikke skulle være fornøyde i løpet av de første seks månedene. Det var ikke så vanskelig å overtale oss med disse betingelsene. Etter et par dager hadde Varmefag Halden vært og montert røyksugeren på toppen av pipa.


Se film om Exodraft røyksuger her...


– Jeg må vel innrømme at vi var litt nervøse for at stuen måtte males på nytt da vi skulle teste røyksugeren for første gang. ­Frykten skulle vise seg å være ubegrunnet. Et lett trykk på fjernstyringen var nok til å sette igang vidunderet. Det tok fyr på en måte vi aldri hadde opplevd maken til og det fortsatte å brenne frisk, selv etter at vi hadde lukket peisdøren helt. Vi trodde ikke det var mulig å oppnå så god trekk.

– Nå fyrer vi opp i peisen så ofte vi kan og røyksugeren sørger for perfekt trekk hele tiden, avslutter den nå fornøyde huseieren, som samtidig bedyrer med et smil at det er lenge til hun skal pusse opp stuen.


Ikke overrasket over den positive reaksjonen

Anders Evensen hos Varmefag Halden, sier at det er mange som blir begeistret over hvor enkelt det er å bli kvitt problemet med dårlig trekk og alt det fører med seg, med en røyksuger.

 

– Det er vel ikke uten grunn at produsenten av røyksugeren exodraft, tør å gi 14 dagers gratis testperiode og hele 6 måneder pengene-tilbake-garanti. Vi har nemlig hittil til gode at noen vil ha pengene tilbake

 

– Løsningen fra exodraft er helautomatisk, med sensorer som styrer alt for deg. Det eneste du behøver å gjøre er å skru på røyksugeren med fjernkontrollen. Resten ordner den selv og skrur seg av når pipen er blitt kald. Den minner deg til og med på når du bør legge i mer ved. For de som er redd for at den bruker mye strøm, kan jeg berolige alle med at den bruker ikke mer enn en 60w lyspære.


– Jeg anbefaler alle med dårlig trekk å teste en exodraft røyksuger gratis i 14 dager. Du har ingen ting å tape, kun alt å vinne,  avslutter den erfarne peisforhandleren og montøren fra Halden. Del på Facebook