Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

"Alt du skal gjøre er å tenne fyrstikken!"

Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk.

Vin, levende lys og hyggelig selskap må du dog sørge for selv..
Finn din butikk »

Nyhetsbrev på e-post

Vårt nyhetsbrev sendes ut 4-5 ganger i året. Da mottar du spennende nyheter og tilbud fra oss! Det kan lønne seg.

Meld deg på her »

Brunner kaminer

Bestill innsats - vi leverer
fra Brunner kaminer
Ta kontakt for mer info »

En grønn revolusjon

RAIS Bionic Fire

Med Bionic Fire har RAIS lykkes i å ­utvikle en ­vedovn som forbrenner så godt som alle restpartikler. Nyheten er så oppsiktsvekkende at den allerede har blitt omtalt i pressen. RAIS Bionic Fire brenner med to flammer. I det øverste brennkammeret brenner en vanlig flamme. Når ovnen når en viss temperatur, antennes det nedre brennkammeret og sørger for den ekstremt rene forbrenningen.

Enkel å betjene
Du behøver bare legge inn ved og tenne opp, så fikser ovnen resten. Luft-reguleringen er styrt av automatikk. Det sikrer både god forbrenning i tillegg til at du slipper å følge med på justering av trekken.

Ekstremt god varmeutnyttelse
På grunn av røykens lange vandring gjennom ovnen, skapes en spesielt god utnyttelse av varmeenergien i veden. Det betyr mindre vedforbruk i forhold til hva du får igjen av varme.

Underholdende flammer

Bionic Fire har et flammebilde de færreste har sett. I det øverste brennkammeret brenner et vanlig bål, mens i det nederste brenner flammene nedover og med en langt større intensitet.

Sort eller nikkelfarget

Den sorte ovnen skaper en sterk kontrast til den avrundede hvite døren, og fremhever de organiske formene. Den nikkelfargede ovnen signaliserer ”renhet” sammen med den hvite døren.

Del på Facebook